Çelik kapı fabrikamız, 9000 m² kapalı alan olmak üzere toplam 13200 m² alanda çelik kapı imalat faaliyetlerini sürdürmektedir. Yüksek kaliteli çelik kapılar üretme konusunda uzmanlaşmış olan firmamız, 10 adet ve üzeri siparişleriniz için toptan imalat hizmeti sunmaktadır.

Çelik Kapı Fabrikası

Tır bazlı çelik kapı alımları taleplerinizde, doğal olarak indirim miktarımız da artmaktadır. Çelik kapılar ile beraber, toptan yangın kapıları için de çözümler üretmekteyiz. Toptan siparişleriniz için çelik kapı ölçüsünü doğru biçimde belirtmeniz önemlidir.Konu ile ilgili daha fazla bilgi için "Çelik Kapı Ölçüsü Nasıl Alınır?" başlıklı makalemize göz atabilirsiniz.

İstanbul ve çevresine bayimiz aracılığıyla hizmet sunmaktayız. Çelik kapı firmaları arasında değerli müşterilerimize uygun fiyatlı çelik kapı hizmeti, yangın kapısı ve bina giriş kapı modelleri ile hizmet sunmaktayız. Kayseri'de çelik kapı sektöründe faaliyet gösteren Brango, ekonomik kapı modelleri ile Kayseri çelik kapı firmaları arasında ve çelik kapı fiyatları konusunda iddialı hale gelmiştir. Uygun çelik kapı arayışında olan yurt içi ve yurt dışı firmaları için büyük fiyat avantajı sağlamaktayız. Çelik kapı modelinin belirlenmesinin ardından kaliteli ürün için bizimle iletişime geçin.

×
Turkish English العربية
×
X Türkçe English 1 English 2 العربية