Toptan çelik kapı hem perakende hem de toptan satışı mümkündür. Perakende satışlar genel olarak özel projeler için üretilmekte olup, alıcının ihtiyacına göre standart bir çelik kapıdan farklı özelliklere sahip olabilir. Bu şekilde özel isteklere göre yapılan üretimler normalden daha fazla emek ve zaman gerektirdiği için buna bağlı olarak da maliyet artışı söz konusu olmaktadır. Bu da bu tip kapıların fiyatlarının daha yüksek olmasına neden olmaktadır.

Bir adet özellikleri standartlardan farklı bir kapının üretim süresi ile 100 adet aynı özellikteki çelik kapının kapı başı üretim süresi oldukça farklıdır. Bu farklılık üretici açısından toptan çelik kapı üretiminde maliyetlerinin düşmesini sağlamaktadır. Düşen bu maliyetler de alıcıya yansımakta olup, çelik kapı toplu alımında alıcıların daha düşük ücretle ürün alması sağlanmaktadır.

Toptan Çelik Kapı Fiyatları

Toptan çelik kapı fiyatları kayseri, whatsapp formumuzu doldurarak bizimle iletişime geçin. Projenize özel toptan ucuz çelik kapı fiyatlarını Brango kalitesiyle yakalayın.

Telefon numaranız kimseyle paylaşılmaz.

Kapılarda tercihinize uygun olarak ekonomik kapılar, lüks kapılar şeklinde fiyatlara göre sınıflandırma da yapabiliriz. Çelik kapı toptan fiyatları çok geniş bir aralıktır.  

Toptan çelik kapı fiyatı almak için telefon numarası (0352) 503 73 08

 

Yukarıda belirttiğimiz gibi özel veya az sayıda üretilen kapılarda maliyetler yüksek olmaktadır. Diğer taraftan çelik kapı toptan alımı söz konusu olduğu zaman üretim çok daha kolay ve hızlı olmaktadır. Çünkü toptan çelik kapı üretiminde ölçü, model gibi önemli değişkenler tek tip olmaktadır.

Bir adet özellikleri standartlardan farklı bir kapının üretim süresi ile 100 adet aynı özellikteki çelik kapının kapı başı üretim süresi oldukça farklıdır. Bu farklılık üretici açısından toptan çelik kapı üretiminde maliyetlerinin düşmesini sağlamaktadır. Düşen bu maliyetler de alıcıya yansımakta olup, çelik kapı toplu alımında alıcıların daha düşük ücretle ürün alması sağlanmaktadır.

Toptan çelik kapı üretiminde üretici yapılan anlaşmaya bağlı olarak kendi hammadde alımını da toplu olarak almakta ve yapılan bu toplu alım hammadde maliyetinin düşmesine sebep olmaktadır. Hammadde maliyetinin düşmesi üretim maliyetini düşürmekte ve bu da çelik kapı toptan satışında daha düşük ücretle satış yapabilmeyi sağlamaktadır.

Toptan kapı satışı işleminde alıcı tarafından maliyetin düşmesini sağlayan bir diğer etken ise nakliye ücretleridir. Örneğin 1 adet kapının nakliye maliyeti ile 100 adet kapının nakliye maliyeti adet başına düşen ücret düşünüldüğü zaman çok farklı olmaktadır. Toptan çelik kapı bu noktada nakliye maliyetini düşürmek açısından da büyük kazanç sağlamaktadır.

Özellikle yurtdışı satışlarında ayarlı kasa özelliklerinde yapılan bir çelik kapıda kasa daraltma işlemi yapılarak bir konteynerin veya tırın çok daha fazla ürün alması sağlanmakta olup, kapı başı nakliye ücretinin ciddi oranda düşmesi sağlanmaktadır. Yapılan bu işlem toptan çelik kapı fiyatlarında alıcı açısından kazanç olmaktadır.

Yukarıda belirttiğimiz detaylar dikkate alındığı zaman toptan çelik kapı alımında alıcının maliyetlerinin düştüğü anlaşılmaktadır. uygun çelik kapı fiyatları arayışında olan firmaların tercihi olan ekonomik kapı serimiz çelik kapı firmaları kayseri de iddialı bir yere gelmiştir.

Toptan çelik kapı imalatında projelerinize özel çözümler üretiyoruz. Kapıların sac kalınlığı, iç yalıtım malzemesi, destek profili, kullanılacak ahşap, aksesuar malzemeleri gibi detaylara beraberce karar vererek toptan çelik kapı taleplerinize karşılıyoruz.

Çelik Kapı Toptancıları

Çelik kapı fabrikası

Fabrikamız 9000 m2 kapalı alan olmak üzere toplam 13200 m2 alanda imalat faaliyetlerini sürdürmektedir.

10 adet ve üzeri siparişleriniz toptan imalat bünyesinde değerlendirilmektedir.

Tır bazlı çelik kapı alımı talep ettiğinizde doğal olarak indirim miktarımız da artmaktadır.

Çelik kapı ile beraber toptan yangın kapıları için de çözüm üretiyoruz. 

Toptan siparişleriniz için çelik kapı ölçüsünü doğru biçimde belirtiniz. Konu ile ilgili Çelik kapı ölçüsü nasıl alınır? başlıklı makalemize gözatabilirsiniz.

istanbul ve çevresine bayimiz aracılığıyla hizmet sunmaktayız. Çelik kapı firmalarının arasında değerli müşterilerimizi uygun fiyat çelik kapı hizmeti, yangın kapısı, bina giriş kapı modelleri ile çelik kapı alanında hizmet sunmaktayız.  

Kayseri kapı sektöründe faaliyet gösteren Brango ekonomik kapı modeli ile kayseri çelik kapı firmaları arasında kayseri çelik kapı fiyatları konusunda iddialı hale gelmiştir.  Uygun çelik kapı arayışında olan yurtiçi ve yurtdışı firmaları için büyük fiyat avantajı sağlamaktayız.

Çelik kapı modelinin belirlenmesinin ardından kaliteli ürün için bizimle iletişime geçin.

Çelik kapi modelleri için tıklayınız.

Çelik kapı fiyatlarıyangın kapısı fiyatları, ucuz çelik kapı, kaliteli çelik kapılar için  toptan çelik kapı imalatçıları arasında yer alan Brango Çelik Kapı firmasının kalitesi ile tanışmanız için sizi fabrikamıza bekliyoruz.

×
Turkish English العربية
×
X Türkçe English 1 English 2 العربية