Lüks Granit Çelik Kapılar, granit çelik kapılar ismini granit deseni şeklindeki lamine kaplamadan alır. Granit desenli lamine kaplama çelik kapıyla bütünleştiğinde ortaya modern tasarımlar çıkar.

Granit Çelik Kapı

Çelik kapılar ev dekorasyonunda evin içi ile uyum sağlamak ve mevcut tasarımı tamamlamak için birçok modellere sahiptir. Son dönemlerde yeni nesil çelik kapı modelleri içerisinde yerini alan granit çelik kapı da bunlardan biridir. Granit çelik kapılar ismini granit deseni şeklindeki lamine kaplamadan alır. Granit desenli lamine kaplama çelik kapıyla bütünleştiğinde ortaya modern tasarımlar çıkar. Lamine kaplama granit desenli çelik kapılar, hem işlevsel hem dayanıklı hem de estetiktirler. Tamamı granit desenden oluştuğu gibi ahşap, metal gibi malzemelerle kombinlenerek şık tasarımlar oluşturulur. Özellikle endüstriyel tasarımın hakim olduğu evlerde ya da alanlarda giriş kapısı olarak tercih edildiğinde estetik görünümü tamamlar. Ahşap ve granit desenin bir arada kullanıldığı modellerin yanı sıra geometrik ve çiçek desenleriyle de tasarlanabilirler. Böylece evini yenileyecek olan veya yeni bir ev için çelik kapı arayışında olanlar için pek çok alternatif sunar. Koyu, beyaz, gri gibi her renk tonunda ve desende tasarlanan granit desenli çelik kapılar, özel ebatlarda ve ölçülerde üretilmektedir. Aynı zamanda lamine kaplama olması nedeniyle kolay temizlenmesi ve darp durumunda çizilmeye dayanıklı olması alıcıların bu ürünü tercih etmesinin nedenlerinden biridir. Üretiminde kullanılan malzemeler çevre dostudur. Hırsızlık ve darp gibi olumsuz olaylardan etkilenmemesi için üst düzey çift kilit sistemi kullanılır.

Farklı malzeme ve granit deseninin bir arada kullanıldığı granit çelik kapıların fiyatları, üretiminde kullanılan malzemeye göre değişiklik göstermektedir. Görsel olarak doğal taş ve natürel izlenime sahip olan bu kapılar her bütçeye uygun olarak bulunabilir. Fiyat olarak artış gösterdiği unsurlar göz önünde bulundurulduğunda üretiminde kullanılan malzeme kalitesi, ölçüsü ve tamamlayıcı aksesuarların seçimi sıralanabilir. Örneğin; granit desenli çelik kapıda tercih edilecek üst düzey güvenlikli kilit sistemi ya da yeni nesil şifreli kilit sistemleri tercih edildiğinde kapının maliyeti artacaktır. Bu durumlar göz önünde bulundurularak bütçe belirlenmelidir.


Granit Çelik Kapı Özellikleri

  • Bakımı ve temizliği kolaydır.
  • Geniş renk ve desen seçeneği sunar.
  • Ses ve ısı yalıtımı sağlar.
  • Aşınma, nem, solma gibi durumlara karşı oldukça dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
  • Özel ebatlarda üretilebilir.
×
Turkish English العربية
×
X Türkçe English 1 English 2 العربية